Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Binaların örgüsına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı dokuması ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden autarı namuslu faaliyet güfte konusu evetğu sinein, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve sözcük konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Yangın üzere ivedili durumlarda dâhilen rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Hassaten, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu hastalıklarıyla bağlanaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının henüz etkili bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun süre dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını mâni olmak yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması yeterli değildir , kanat yüzey kayranı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve yangın kapısı benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page